Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η DHL πραγματοποιεί παραδόσεις με τη συμμετοχή ιδιωτών στη Στοκχόλμη

Η DHL παρουσίασε πρόσφατα τη πλατφόρμα MyWays, για τη διευκόλυνση της μεταφοράς δεμάτων στο τελευταίο στάδιο της παράδοσής τους, το οποίο κατά κανόνα αφορά στη μεταφορά εντός της πόλης, μεταξύ του πλησιέστερου σημείου εξυπηρέτησης της DHL και του τελικού αποδέκτη της παραγγελίας.
Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλη τη Στοκχόλμη με τη συμμετοχή των κατοίκων της. Με το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα, ιδιώτες έχουν την ευκαιρία να παραδώσουν δέματα με προϊόντα των οποίων η παραγγελία έχει γίνει διαδικτυακά, κατευθείαν στους τελικούς καταναλωτές.
Χρησιμοποιώντας μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η υπηρεσία συνδέει πελάτες που ζητούν ευέλικτες παραδόσεις με ιδιώτες που προσφέρονται να μεταφέρουν δέματα κατά την καθημερινή τους πορεία, με ένα μικρό αντίτιμο. Η MyWays υποστηρίζεται από το δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης της DHLFreight.
«Η MyWays δεν είναι μόνο μια υπηρεσία για αυτούς που επιζητούν ευέλικτες παραδόσεις, είναι παράλληλα μια υπηρεσία για όλους όσους θα ενδιαφέρονταν να παραδόσουν ένα δέμα και να κερδίσουν μερικά επιπλέον χρήματα,» εξηγεί ο PeterHesslin, CEO της DHL Freight Sweden.

Πηγή: Metaforespress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου