Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα 110 σημεία, σε περίπτερα και mini-market, ξεπέρασε το δίκτυο ACS Kiosk Xpress


Τα 110 σημεία λιανικής πώλησης, σε περίπτερα και mini-market, ξεπέρασε ήδη το δίκτυο της υπηρεσίας ACS Kiosk Xpress. Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ταχυμεταφοράς εγγράφων της ACS προσφέρεται μόνο από συμβεβλημένα σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα, είδη ψιλικών, mini-market, κ.α.) με την ειδική σήμανση «ACS Kiosk Xpress», σε συνεργασία με την εταιρεία Netlink.
Η νέα υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο απλή, ώστε οι πελάτες να στέλνουν τους φακέλους τους σε όλη την Ελλάδα εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και πάνω από όλα αξιόπιστα, κάνοντας χρήση ενός τυποποιημένου φάκελου ACS και επιλέγοντας μεταξύ 2 χρεώσεων για την αξία της αποστολής, ανάλογα με τον προορισμό (εντός Νομού και εκτός Νομού).

Επιπλέον, οι πελάτες της υπηρεσίας μπορούν να ενημερωθούν δωρεάν για την πορεία και την παράδοση της αποστολής τους μέσω SMS και e-mail, αλλά και να παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά την αποστολή τους ("track and trace") στο www.acscourier.gr με τον αριθμό της αποστολής, μέσω της απόδειξης που λαμβάνουν.
Τέλος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν με e-mail και το φορολογικό παραστατικό για την αποστολή τους.
Έτσι, η ACS δίνει τη δυνατότητα σε όλους να στέλνουν τους φακέλους τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά σε όλη την Ελλάδα, με μια απλή βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς τους.
Η υπηρεσία "ACS Kiosk Xpress" λειτουργεί ήδη σε 110 σημεία λιανικής πώλησης στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στην Πελοπόννησο, ενώ σταδιακά υλοποιείται η επέκταση της με πρόσθετα σημεία και σε άλλες περιοχές πανελλαδικά.

Πηγή: Metaforespress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου